Τηλέφωνο: 24670 29879
Τηλ. Κιν: 697 3312649
Διεύθ.: Κολοκοτρώνη 20, Καστοριά
Email: georgosopoulou@yahoo.gr
Facebook: @kgg.com.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ 2022- 2023

Γραβαλίδου Ιωάννα, Ιατρός  Άδεια ‘Ασκησης Ιατρικού επαγγέλματος είπε:

Ευχαριστώ θερμά την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία για όλη τη στήριξη και την καθοδήγησή της κατά την προετοιμασία μου στην ιατρική ορολογία.Σε διάστημα ενός έτους καταφέραμε με συνέπεια,επαγγελματισμό και σωστό προγραμματισμό να επιτύχουμε την απόκτηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στην Ελβετία και μια θέση εργασίας σε ένα απαιτητικό εργασιακό χώρο.Η στοχευμένη και εστιασμένη διδασκαλία σε συνδυασμό με τη συστηματική μελέτη αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι αποτελούν το μυστικό μιας σίγουρης επιτυχίας. Την ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά που μου προσέφερε σκεπτόμενη πάντα το όφελος του μαθητή της!

Παρτσανάκης Ευστάθιος Ιατρός είπε:

ZERTIFIKAT B2 & C1 & Αδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος-Approbation

Ευχαριστώ από καρδιάς την κυρία Μισκία τόσο για την πλήρη εκπαίδευση όσο και την ψυχολογικη υποστήριξη που μου προσέφερε τα τελευταία χρόνια για να πετύχω στα γερμανικά! Φαίνεται ότι η μακροχρόνια εμπειρία της ήταν καθοριστικής σημασίας για να αποκτήσω αρχικά τα πτυχία γερμανικών Β2 και C1 μέσα σε 18 μήνες και το πιο πρόσφατο και σημαντικό για τη μελλοντική μου καριέρα την άδεια άσκησης ιατρικού επαγγελματος στη Γερμανία (Approbation)! Είναι μια άρτια επαγγελματίας ώστε να σε βοηθήσει να καταφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα με σιγουριά! Είμαι ευγνώμων για τη γνωριμία μας!

Παρδάλη Βίβιαν Ιατρός είπε:

C1 & ‘Aδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος-Approbation

Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την απόκτηση της ιατρικής άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στη Γερμανία μετά την απόκτηση και του C1 GOETHE, χάρη στην κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου και την μεθοδικότητά της. Ήταν πάντα εκεί για ο,τι χρειάζεται ένας μαθητής ανεξάρτητα της ηλικίας, με συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση. Ευχαριστώ για όλα!

Η συμβολή της ως καθηγήτρια ήταν ανεκτίμητη.

Τσολάκης Αναστάσιος, Ιατρός είπε:

Β2 & C1 & ‘Aδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος-Approbation

Ευχαριστώ θερμά την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία για όλη τη στήριξη και την καθοδήγησή της. Παρά τις αντιξοότητες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας του Covid – 19 καταφέραμε με συνέπεια και προγραμματισμό να επιτύχουμε σε διάστημα 2 χρόνων τόσο την απόκτηση του Goethe Zertifikat Β2 & C1 όσο και την επιτυχημένη περάτωση της Fachsprachprüfung στον Ärztekammer Nordrhein. Η στοχευμένη και εστιασμένη διδασκαλία σε συνδυασμό με τη συστηματική μελέτη αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι αποτελούν το μυστικό μιας σίγουρης επιτυχίας. Την ευχαριστώ ειλικρινά από καρδιάς για όλα αυτά που μου προσέφερε τα τελευταία 2 χρόνια και της εύχομαι να συνεχίσει το έργο της με ζήλο και πάντα προς όφελος των μαθητών της! Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να συνεχίσει να εμπνέει τους μαθητές της όπως ενέπνευσε εμένα και να τους θυμίζει ότι η σκληρή δουλειά πάντα σε ανταμείβει.

 

Παρίση Ουρανία, Ιατρός είπε:

ZERTIFIKAT B2&C1&C2

Είχα ακούσει τα καλύτερα για τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου- Μισκία ,για τις επιτυχίες, τα ευέλικτα ωράρια καθώς και την υψηλή ποιότητα σπουδών στη Γερμανική γλώσσα που προσφέρει. Από τα πρώτα μαθήματα επιβεβαιώθηκαν όλα και με το παραπάνω! Κυρίως όμως για τα τμήματα ενηλίκων έχω να προσθέσω ότι πουθενά αλλού δε παρέχεται τόσο υψηλό επίπεδο γνώσεων ,το οποίο επιβεβαιώνεται από το ποσοστό επιτυχιών στις εξετάσεις, ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ .Κατάφερα μέσα σε 11 μήνες ν’ αποκτήσω τόσο το πτυχίου του ινστιτούτου Goethe C1 όσο και το Β2! Επίσης επέλεξα να συνεχίσω τα μαθήματα Γερμανικών και μέσω διαδικτύου για το επίπεδο C2, τα οποία αποδείχτηκαν εξαιρετικά! Συγχαρητήρια!

 

Μπούση Βασιλική, Ιατρός είπε:

ZERTIFIKAT B2&C1&C2

Τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου- Μισκία παρέχουν διδασκαλία υψηλού επιπέδου με προσαρμοστικότητα στο πρόγραμμα του μαθητή και με οργάνωση της ύλης που εξασφαλίζει ταχύτατα αποτελέσματα! Η επιτυχία στις εξετάσεις είναι …απλά αναμενόμενη!

 

Ιωάννης Ζήσου, Ιατρός είπε:

ZERTIFIKAT B2&C1

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου με την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία, κατάφερα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών να ανανεώσω το πτυχίο επιπέδου Β2 που είχα αποκτήσει πριν μία δεκαετία και να αποκτήσω πτυχίου επιπέδου C1, με επιπλέον 4,5 μήνες μαθημάτων. Η γλωσσική μου επάρκεια με βοήθησε στην άμεση εύρεση εργασίας στη Γερμανία, κάτι που αποδίδω κατά κύριο λόγο στην υψηλή αποτελεσματικότητα των μαθημάτων μας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτήν την καρποφόρα συνεργασία!

 

Σοφία Κολιούση, Ιατρός είπε:

ZERTIFIKAT B&C1

Με την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία κατάφερα μέσα σε 9 μήνες χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία να αποκτήσω το πτυχίο επιπέδου Β2, ενώ με ακόμη 4,5 μήνες μαθημάτων πήρα το πτυχίο C1. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα φροντιστήριο υψηλών προδιαγραφών, κάτι που επιβεβαιώνω πλέον στην πράξη, όντας στη Γερμανία και καταφέρνοντας χωρίς δυσκολίες να ανταποκριθώ γλωσσικά στις απαιτήσεις που θέτει η αγορά εργασίας. Σας ευχαριστώ θερμά για την συμβολή σας σε αυτό!

 

Παπατώλης Ευάγγελος, Ιατρός είπε:

Β2 & C1 ZERTIFIKAT

Όπως για την απόκτηση του B2, έτσι και για την απόκτηση του Goethe-Zertifikat C1 συνέχισα τα μαθήματα γερμανικών με την κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία. Τα περισσότερα μαθήματα έγιναν μέσω διαδικτύου, κάτι το οποίο μας επέτρεψε να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυψε λόγω φυσικής απόστασης ή λόγω του εργασιακού μου ωραρίου. Την Ευχαριστώ θερμά και πάλι για την αμέριστη συμπαράσταση, τον σωστό προγραμματισμό και τον επαγγελματισμό που επέδειξε!

 

Χάσιος Μιχάλης, Ιατρός είπε:

ZERTIFIKAT C1

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας κ.Ειρήνη Γεωργοσοπούλου για τη δική της σοφή καθοδήγηση μέσω της βαθιάς γνώσης γερμανικής κουλτούρας και παιδείας και δική της αμέριστης συμπαράστασης στην επιτυχή απόκτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα του διπλώματος Γ1 του ινστιτούτου Goethe.

 

Ιατρού Άννα-Μαρία, Κτηνίατρος είπε:

ZERTIFIKAT C1

Μετά από σχεδόν 15 χρόνια αποχής από τα γερμανικά και χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει έκτοτε τη γλώσσα, κατάφερα με τη βοήθεια της κας Γεωργοσοπούλου να προετοιμαστώ για το επίπεδο Γ1 μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διαστήμα. Με πληθώρα ασκήσεων γραμματικής και λεξιλογίου, καθώς και τεστ προσομοίωσης, με αυστηρό χρονοδιάγραμμα και επιμονή, η επιτυχία στις εξετάσεις του ινστιτούτου Goethe ήταν αναμενόμενη!

 

Ήργη Ευγενία, Χημικός είπε:

ZERTIFIKAT B2 GOETHE INSTITUT

Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονική στιγμή για εμένα, έχοντας να συνδυάσω εργασία και μεταπτυχιακό, κατάφερα με τη στήριξη και την υποστήριξη της κας Γεωργοσοπούλου να ανταπεξέλθω και στην απόκτηση του πτυχίου ZERTIFIKAT B2  του Γερμανικού Ινστιτούτου GOETHE. Οι πρόσθετες δυσμένειες λόγω κορονοιου, δε στάθηκαν εμπόδιο, καθώς η ευελιξία και η άρτια χρήση μέσων τηλεκπαίδευσης είχε ως αποτέλεσμα μια γόνιμη,υγιή και τελεσφόρα συνεργασία .Στην ευόδωση του στόχου μου συντέλεσε η κυρία Γεωργοσοπούλου με την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, την μεθοδικότητά και την καλοσύνη της.Σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου και πετύχαμε!

 

Γεωργατζή Βασιλική, Γεωπόνος είπε:

ZERTIFIKAT B2 GOETHE INSTITUT

Η διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας από την Ειρήνη , μια εξαιρετική καθηγήτρια, γνώστη του αντικειμένου, που ήταν πάντα δίπλα μου καθ’όλη τη διάρκεια των μαθημάτων, αποτελεσματική και με ιδιαίτερη έμφαση στην εκμάθηση του λεξιλογίου και στην απόδοση του προφορικού λόγου στο γραπτό κείμενο!! Εκτός από εξαιρετική καθηγήτρια είναι και καταπληκτικός άνθρωπος που χαιρόσουν να συναναστρέφεσαι και να συζητάς μαζί της!!

Σαμοίλης Γεώργιος, Στέλεχος διοίκησης επιχείρησης είπε:

ZERTIFIKAT Β2&C1  GOETHE INSTITUT

Πέρασα τις εξετάσεις για το Β2&C1  του Γερμανικού Ινστιτούτου GOETHE με μεγάλη ευκολία,σε σύντομο χρονικό διάστημα και με εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία.Σ’αυτό συντέλεσε η κυρία Γεωργοσοπούλου.Υπήρχε μεγάλη ευελιξία στις ώρες και μέρες των μαθημάτων.Ειδικά για εμένα που ήμουν εργαζόμενος ήταν καθοριστικό για τη μελέτη μου.Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη κυρία Γεωργοσοπούλου.

Τούσκας  Νικόλαος Πτυχιούχος Τμήματος Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είπε:

 ZERTIFIKAT Β1&Β2  GOETHE INSTITUT

Ξεκίνησα τα μαθήματα θέλοντας να μάθω την γλώσσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Φυσικά στην αρχή φάνταζε δύσκολο. Όμως χάρη στην σωστή μέθοδο και καθοδήγηση της κυρίας Ειρήνης κατάφερα να φτάσω από το μηδέν σε επίπεδο Β1&B2 σε λιγότερο από 14 μήνες! Κυρία Ειρήνη εύχομαι να συνεχίσετε την στοχευμένη και αποτελεσματική δουλειά σας!!

 

Τούσκα Αφροδίτη φοιτήτρια μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είπε:

ZERTIFIKAT Β1&Β2  GOETHE INSTITUT

Τα τελευταία δυο χρόνια έχοντας δίπλα μου την κ.Ειρηνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία έμαθα ότι με σωστό προγραμματισμό και συστηματική μελέτη μπορείς να πετύχεις κάθε στόχο! Έτσι, με την καθοδήγηση και τη στήριξη της, κατάφερα να αποκτήσω τα πτυχία Β1 και έπειτα Β2 του Ινστιτούτου Goethe. Κυρία Ειρήνη το «ευχαριστώ» είναι λίγο.. Σας εύχομαι καλή συνέχεια με την ίδια αποτελεσματικότητα!

Αβραμίδου Μαρία, Εκπαιδευτικός είπε:

ZERTIFIKAT B2 GOETHE INSTITUT

Με τη FRAU  η άριστη συνεργασία μας διήρκεσε 6 μήνες.Σ΄αυτό το χρονικό διαστημα μπόρεσα να εμπλουτίσω τις περιορισμένες γνώσεις μου σε επίπεδο Β1 και να καταφέρω με σαφέστατο χρονοδιάγραμμα, προγραμματισμό και την καθοδήγηση της καθηγήτριας μου κυρίας Γεωργοσοπούλου, αλλά και συνεχούς μελέτης εκ’ μέρους μου  να επιτύχω στις εξετάσεις Zertifikat B2 του Γερμανικού Ινστιτούτου GOETHE Μονάχου,γεγονός που μου εξασφάλισε τη θέση εργασίας σε γερμανικό δημόσιο νηπιαγωγείο και την ευγνωμονώ γι αυτό.

Νικολέτα Βαθρακοκοίλη πτυχιούχος τ.τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Πανεπιστήμιο Δ.Μακεδονίας είπε:

ZERTIFIKAT B1

Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία ! ♥️

Τι να πρωτοπώ;

Αδιαμφισβήτητα είναι εξαιρετική καθηγήτρια γερμανικών, αλλά αυτό το ξέρουν όλοι.

Θέλω να μιλήσω πιο πολύ για την ανθρώπινη σχέση μας.

Με την κυρία Ειρήνη έχουμε ειδωθεί δύο φορές από κοντά. Μια φορά πριν την πανδημία στο φροντιστήριο της στην Καστοριά και μια  πριν μπω να δώσω εξετάσεις για το GOETHE ZERTIFIKAT B1 στην Αθήνα!

Η κυρία Ειρήνη, τα διαδικτυακά μαθήματα και οι γνώσεις της με συνόδεψαν σε όοολη την πανδημία και σε μια προσωπικά δύσκολη περίοδο της ζωής μου.

Μου έμαθε πως να μαθαίνω!

Μου έμαθε να μην τα παρατάω!

Αν δεν ήταν εκείνη να με σηκώνει κάθε φορά που έπεφτα, δεν θα είχα δώσει !

Μου υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι να είμαστε παρόντες στις στιγμές των ανθρώπων μας!

Η κυρία Ειρήνη ήταν μαζί μου  και περίμενε ώρες μέχρι να τελειώσω τις εξετάσεις!

Δεν ήταν υποχρεωμένη να έρθει.

Είμαι ενήλικας.

Αλλά ήταν εκεί!

Κυρία Ειρήνη σας ευχαριστώ πολύ για όλα και πάλι!

 

Γιανέλλη Τάνια, Μηχανικός είπε:

ZERTIFIKAT B2&C1

Τον Ιουλιο του 2016 κατάφερα ν’ αποκτήσω το Β2 πτυχίο του Goethe έπειτα απο 9 μήνες ιδιαίτερα μαθήματα και χωρίς προηγούμενες γνώσεις και το C1 μέσα σε 2 μήνες. Η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας στα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας βασίζεται στην επανάληψη. Σε αντίθεση με άλλα εντατικά μαθήματα 4 ωρών την ημέρα, ο μαθητής έχει με μόλις 4 διδακτικές ώρες τη βδομάδα προσωπικό χρόνο για μελέτη και εμπέδωση γραμματικών εννοιών και λεξιλογίου. Ένα ευρύ φάσμα βιβλίων, που συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη συστηματική καθοδήγηση της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου εγγυώνται την κατανοήση της γλώσσας σε βάθος και τη σίγουρη διάκριση στις εξετάσεις.

 

Τσόπρα Δέσποινα Εκπαιδευτικός είπε:

Β2 & C1 ZERTIFIKAT

Ευχαριστώ την κύρια Ειρήνη Γεωργοσοπούλου- Μισκία για την άψογη συνεργασία μας και την συνεχή καθοδήγηση της. Χάρη στην εύστοχη διδακτέα ύλη και διδασκαλία της κατάφερα μέσα σε 11 μήνες να αποκτήσω επιτυχώς το πτυχίο του B2 του Γερμανικού Ινστιτούτου GOETHE , ξεκινώντας από το μηδέν, προκειμένου να εργαστώ σε γερμανικό νηπιαγωγείο! Η  σωστή καθοδήγηση της μέσω των

 

Γκεντσίδη Θεοδοσία, Ιατρός είπε:

ZERTIFIKAT B2

Πολλά ευχαριστώ στη κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία όχι μόνο για την άρτια εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση καθ ‘ όλη τη διάρκεια προετοιμασίας των εξετάσεων. Η άψογη συνεργασία μας και ο σωστός προγραμματισμός οδήγησε και σε άριστα αποτελέσματα !

 

Μελά Μαρία, Ιατρός είπε:

ZERTIFIKAT B2

Τι να πρωτοπώ για την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία! Πέρα από μια εξαίρετη καθηγήτρια με γνώσεις και πρόγραμμα εiναι και ένας υπέροχος άνθρωπος. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (4.5 μηνών) κατάφερα να πάρω το Β2 χάρη στον επαγγελματισμό- προγραμματισμό της και στη συνεχή συμπαράστασης της! Είμαι ευγνώμων που την επέλεξα και ήρθε στο δρόμο μου και την ευχαριστώ από καρδιάς!

 

Νάσιου Συμεών, Ηλεκτρολόγος μηχανικός είπε:

ZERTIFIKAT B2

Η μέθοδος της κυρίας Eιρήνης Γεωργοσοπούλου -Μισκία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε επιτυχημένο αποτέλεσμα . Με τεράστια επιμονή και υπομονή εκ’ μέρους της οργανωμένα και μεθοδικά επιτεύχθηκε η απόκτηση του ZERTIFIKAT B2 του Γερμανικού Ινστιτούτου GOETHE. Την ευχαριστώ για την άριστη καθοδήγηση και συνεργασία μας.

 

Γεσθημανή Κωνσταντινίδου Νοσηλεύτρια είπε:

ZERTIFIKAT Β1 & B2

Ευχαριστώ πολύ την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία για την οργανωμένη προσπάθεια και εξαιρετική συνεργασία μας. Τα μαθήματα μας έγιναν μέσω Διαδικτύου, το οποίο δεν αποτέλεσε κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία μας. Την ευχαριστώ θερμά για την εγκάρδια συμπαράσταση καθώς και την σωστή καθοδήγηση, τα οποία μας οδήγησαν στην επιτυχία. Ο επαγγελματισμός και προγραμματισμός της κυρίας Ειρήνης είναι μονόδρομος για την επιτυχία! Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!

Aργύρης Ήργης, Οικονομολόγος είπε:

ZERTIFIKAT B2

Αποφασίζοντας να μάθω γερμανικά και ρωτώντας γνωστούς ποια καθηγήτρια να προτιμήσω, μόνο ένα όνομα άκουσα, αυτό της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου – Μισκία. Από το μηδέν και σε διάστημα 9 μηνών, μέσω του προγραμματισμού, της μεθοδικότητας και των κατάλληλων συμβουλών της κ. Ειρήνης, πέτυχα τον στόχο που είχα θέσει και απέκτησα πτυχίο γερμανικών σε επίπεδο B2. Με την κ. Ειρήνη η επιτυχία είναι δεδομένη και οι μαθητές με συνέπεια επιτυγχάνουν σίγουρα τους στόχους τους! Την Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι υγεία σε αυτήν και στην οικογένειά της!!

 

Βλάχος Απόστολος, φοιτητής αρχιτεκτονικής είπε:

ZERTIFIKAT B2

Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο καταφέραμε να δουλέψουμε πολύ οργανωμένα και κατανοητά ώστε να καταφέρω και να πάρω το Β2. Δουλέψαμε χωρίς προβλήματα μέσα από το Skype για περίπου 8 μήνες και ήταν ακριβώς σαν να κάναμε μάθημα στην ίδια τάξη. Τελικά το οργανωμένο και μεθοδικό προγραμμα και διάβασμα συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του τελικου μου στόχου και την απόκτηση του πτυχίου μου.

Γκοσλιοπούλου Ραφαέλα Εκπαιδευτικός είπε:

ZERTIFIKAT B2

Ευχαριστώ την κ.Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία για την καθοδήγηση και συμπαράσταση της που συνέβαλαν στην επιτυχία απόκτησης του Zertifikat B2 του Γερμανικού Ινστιτούτου Goethe.

Ο σωστός προγραμματισμός και η άρτια εξειδίκευση της πάνω στη γερμανική γλώσσα αλλά και κουλτούρα αποτελούν εγγύηση για τη γρήγορη και συστηματική εκμάθηση της γλώσσας. Η στήριξη στους μαθητές της πάνω απ’όλα ανθρώπινη.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερα να φτάσω πάλι στο επίπεδο Β1, να πάρω το Β2 και να βρω εργασία στο εξωτερικό. Συνεχίζουμε μαζί για το Γ1.

Κατερίνα Δόλλα, Εκπαιδευτικός είπε:

ZERTIFIKAT B2

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την καθηγήτριά μου, κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία για την απόκτηση του Β2. Έχοντας υπάρξει μαθήτριά της στα σχολικά μου χρόνια, γνωρίζοντας τοσο τη διδακτική της εμπειρία όσο και τη μεθοδικότητά της ήτανε για μένα η πιο σίγουρη επιλογή. Η άριστη καθοδήγησή της, η συστηματική μελέτη και τα εξ αποστάσεως μαθήματα με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου.

KUDASCHEVA OLGA ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ LOMONOSOV είπε:

ZERTIFIKAT B2

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία  Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία για την όλη  μαθησιακή διαδικασία που μου παρείχε.  Χάρη στη μεθοδολογία της, μπορέσαμε να προετοιμαστούμε και να περάσουμε με επιτυχία τις εξετάσεις ZERTIFIKAT Β2 GOETHE INSTITUT FRANKFURT  σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Η ατομική προσέγγιση του εκπαιδευομένου , το  σύστημα διδασκαλίας της κι επιλεγμένο διδακτικό υλικό καθιστούν δυνατή την εκμάθηση της γλώσσας  υψηλής ποιότητας και την συμμετοχή στις εξετάσεις με αυτοπεποίθηση.

Νταλάκου Δέσποινα, Ανώτατο διοικητικό στέλεχος επιχείρησης είπε:

ZERTIFIKAT B1

Η Ειρήνη έχει όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται για αποτελεσματική διδασκαλία. Δεν έχει μόνο την εξειδίκευση στον ακαδημαϊκό τομέα διδασκαλίας γερμανικών αλλά δείχνει ότι αγαπάει αυτό που κάνει. Είναι σε θέση να βοηθήσει έναν νέο μαθητή να κατανοήσει την γερμανική γλώσσα μέσα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Αυτή δεν είναι εύκολη δουλειά!

Γνωρίζει τέλεια το αντικείμενο της, θέτει σαφείς και δίκαιες προσδοκίες, έχει θετική στάση, είναι υπομονετική με τους μαθητές και αξιολογεί πάντα τη διδασκαλία της μετά τις επιτυχίες των μαθητών της. Είναι σε θέση να προσαρμόζει τις στρατηγικές διδασκαλίας της ώστε να ταιριάζουν τόσο στους μαθητές όσο και στο υλικό, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν διαφορετικοί μαθητές με διαφορετικά προγράμματα. Όταν άρχισα το μάθημα δεν περίμενα ότι τόσο γρήγορα θα μπορώ να καταλαβαίνω, να διαβάζω και να μιλάω τη γερμανική γλώσσα.

Η Ειρήνη ήξερε από την αρχή πότε και πως ακριβώς θα αποκτήσω το Β1 σε αντίθεση με εμένα που ήμουν δύσπιστη, και όμως έγινε αυτό ακριβώς που μου είχε περιγράψει. Το μάθημα της Ειρήνης φυγείν αδύνατον! Την ευχαριστώ για την επιτυχία μου !

Φαφαλιού Τατιάνα, Οικονομολόγος είπε:

ZERTIFIKAT B1

Η μέθοδος και το σύστημα της κας Γεωργουσόπουλου είναι τα πλέον ενδεδειγμένα για γρήγορη εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας με εγγυημένη επιτυχία στις εξετάσεις. Την ευχαριστώ θερμά για την επιμονή της στην επανάληψη και για την απόκτηση του Zertifikat B1 του Γερμανικού Ινστιτούτου GOETHE INSTITUT !

Παρναβελας Μιχάλης, Πτ. Πτυχιούχος οικιακής οικονομίας & οικολογίας Χαροκοποιου Πανεπιστημίου. είπε:

ZERTIFIKAT B1

Πραγματικά δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω την Ειρήνη για την υπομονή της, την προσπάθεια και τις γνώσεις που μου παρείχε.Συστηματικά και με άριστο προγραμματισμό από το μηδέν κατάφερα μέσα σε 120 περίπου ώρες διδασκαλίας ν αποκτήσω το ZERTIFIKAT B1 του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ GOETHE χωρίς άγχος και δυσκολία.

Χρήστος Ρουσόπουλος τ. Θωμά, μαθητής λυκείου είπε:

ZERTIFIKAT B2

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη καθηγήτριά μου κ.Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία για την βοηθειά της ως προς την κατάκτηση του πτυχίου GOETHE ZERTIFIKAT B2.

Η πολύπλευρη κατάρτιση της καθηγήτριάς μου καθώς και η υποστηριξή της διαδραμάτισαν σημαντικο ρόλο. Εν τέλει έχω να πω πως με την σωστή καθοδήγηση και την προσωπικη προσπάθεια καταφέρνεις τα πάντα! ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ!

Τούσκας Πέτρος, Αστυνομικός είπε:

ZERTIFIKAT B1

Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλούς ενδοιασμούς ξεκινώντας τα μαθήματα. Φυσικά όχι για την καθηγήτρια, της οποίας άλλωστε η φήμη έχει ξεπεράσει τα σύνορα, αλλά για το πόσο εγώ θα μπορούσα να ανταποκριθώ. Στην πορεία διαπίστωσα ότι η λέξη αποτυχία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της. Με την καθοδήγηση και την συμπαράσταση της Ειρήνης μόνο ένας δρόμος υπάρχει, αυτός της επιτυχίας! Θα ήθελα ακόμη μια φορά να την ευχαριστήσω και να της ευχηθώ ότι καλύτερο στην ίδια και την οικογένειά της!!

Κόκκινος Βασίλης, Απόφοιτος Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας είπε:

ZERTIFIKAT B1

Η ΕΙΡΗΝΗ προσφέρει ένα εξαιρετικού επιπέδου μάθημα . Έμαθα όχι μόνο Γραμματική και Λεξιλόγιο, άλλα και πώς να μιλάω Γερμανικά στην καθημερινότητά μου Συστήνω τη κυρία ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΣΚΙΑ σε όποιον φίλο με έχει ρωτήσει λεπτομέρειες για τα μαθήματα Γερμανικών που έκανα, η μέθοδός της σε συνδυασμό με την εργατικότητά της φέρνουν απίστευτα αποτελέσματα!!!!

Επικοινωνία
Μήν διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
  • Κολοκοτρώνη 20 Καστοριά
  • 24670 29879
  • 6973312649
  • georgosopoulou@yahoo.gr