Τηλέφωνο: 24670 29879
Τηλ. Κιν: 697 3312649
Διεύθ.: Κολοκοτρώνη 20, Καστοριά
Email: georgosopoulou@yahoo.gr
Facebook: @kgg.com.gr

Τύποι τμημάτων

Η απόφαση να ξεκινήσει ή να συνεχίσει κανείς να μαθαίνει Γερμανικά είναι ιδιαίτερα σημαντική, και χρειάζεται προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου τρόπου και της ιδανικής πορείας ώστε κανείς να μη σπαταλήσει χρόνο, κόπο και χρήματα.
Στο παρακάτω πλάνο έχουμε αποδώσει συνοπτικά με κατανοητά γραφικά τις πολλές διαφορετικές δυνατότητες που έχει κανείς ως προς την πορεία που θα ακολουθήσει μαθαίνοντας τη Γερμανική Γλώσσα στα τμήματά μας.

Πληροφορίες

Κανονικά τμήματα

Αυτά είναι τμήματα όχι ιδιαίτερα πιεσμένα χρονικά, στα οποία κανείς με σχετικά περιορισμένες ώρες παρακολούθησης (4 έως 6 60λεπτα την εβδομάδα) και αντίστοιχα μελέτης στο σπίτι (υπολογίζουμε πάντα τα 2/3 του χρόνου παρουσίας στην τάξη για μελέτη στο σπίτι). Η διάρκειά τους είναι από τον Σεπτέμβριο ως και το Μάιο, και καλύπτουν ένα επίπεδο της γλώσσας (Α1-Α2, Β1, Β2, C1, C2).
Τα τμήματα αυτά απευθύνονται σε όσους θέλουν να μάθουν τη γλώσσα αλλά δε βιάζονται ιδιαίτερα.

 

Ταχύρρυθμα τμήματα

Αυτά τα τμήματα κάνουν μάθημα 7 ώρες την εβδομάδα και απαιτούν αρκετή μελέτη, μια και στη διάρκεια ενός κανονικού τμήματος (Σεπτέμβριος – Μάιος) καλύπτουν δύο επίπεδα της γλώσσας (Α1-Α2-Β1, Β1-Β2, Β2-C1). Ταχύρρυθμα τμήματα υπάρχουν και 4μηνης διάρκειας, όπου καλύπτεται ένα ολόκληρο επίπεδο (Α1-Α2, Β1, Β2, C1).
Τα τμήματα αυτά απευθύνονται σε όσους έχουν λόγους (προσωπικούς, επαγγελματικούς, οικονομικούς) οι οποίοι τους πιέζουν να ολοκληρώσουν γρηγορότερα την εκμάθηση των Γερμανικών.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μας προσφέρονται τμήματα:

 • Για ενήλικες με εξατομικευμένη προετοιμασία. Από το μηδέν στο επίπεδο Β2 σε χρόνο ρεκόρ 9 ΜΗΝΩΝ. Κόστος από 80€ μηνιαίως.
  Χρόνος απόκτησης πτυχίων ή αντίστοιχων γνώσεων:
  Επίπεδο Α1-Α2= 2 ΜΗΝΕΣ
  Επίπεδο Β1 = 5 ΜΗΝΕΣ
  Επίπεδο Β2 = 9 ΜΗΝΕΣ
 • Για εφήβους 15 ετών απόκτηση του γερμανικού πτυχίου Zertifikat B2 σε 9 μήνες με βασικές γνώσεις γερμανικών εκείνες που τους έχουν παρασχεθεί στα δημόσια γυμνάσια. Κόστος τμήματος 80€ μηνιαίως.
 • Για παιδιά που ξεκινούν για πρώτη φορά γερμανικά, τμήματα πρωτοποριακής διδασκαλίας, στα οποία μυούνται στην ξένη γλώσσα μέσα από παιχνίδια, τραγούδια, πολύχρωμες εικόνες και άλλες πολλές δραστηριότητες.
 • Για τη διδασκαλία της ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ εντάξαμε πρωτοποριακό σύστημα διδασκαλίας, σε συνεργασία με αγγλόφωνους καθηγητές. Απόκτηση πτυχίου Lower για παιδιά σε 5 ΧΡΟΝΙΑ. Κλειστά γκρουπ 4 ατόμων, χωρίς συρρίκνωση ύλης & χωρίς θερινά τμήματα, ποιοτική διδασκαλία με φοίτηση 9&10 μηνών, εξασφαλίζουν χρόνο στους μαθητές και δραστική μείωση διδάκτρων στους γονείς.
Υπεύθυνη Κέντρων: INFO
Ειρήνη Γεωργοσοπούλου - Μισκία Πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας - γλωσσολογίας και Γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Goethe της Φραγκφούρτης, απόφοιτος της Γαλλικής Ακαδημίας Αθηνών. Ιδιοκτήτρια εδώ και 25 χρόνια με διδασκαλική εμπειρία 27 ετών. Είναι κάτοχος πιστοποίησης για εκπαίδευση ενηλίκων απο τον ΕΟΠΠΕΠ.