Τηλέφωνο: 24670 29879
Τηλ. Κιν: 697 3312649
Διεύθ.: Κολοκοτρώνη 20, Καστοριά
Email: georgosopoulou@yahoo.gr
Facebook: @kgg.com.gr

Παρδάλη Βίβιαν, Ιατρός είπε:

Ευχαριστώ απο καρδιάς την κ. Ειρήνη Γεωργοσοπούλου που συνέβαλε τα μέγιστα στο να καλύψω τα κενά προηγούμενων ετών και να προχωρήσω με σωστά εφόδια στην απόκτηση του C1.
Η κυρία Γεωργοσοπουλου φαίνεται πως έχει βρει τη σωστη μέθοδο καθώς η επιμονή, ο προγραμματισμός αλλα και η ενθάρρυνση χτίζουν μια καλή σχέση μεταξύ καθηγήτριας και μαθητή και με αυτα τα εφόδια προχωράμε στην προετοιμασία για την Ιατρική Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος στην Γερμανία.

Τσολάκης Αναστάσιος, Ιατρός είπε:

Ευχαριστώ θερμά την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία για όλη τη στήριξη και την καθοδήγησή της. Παρά τις αντιξοότητες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας του Covid – 19 καταφέραμε με συνέπεια και προγραμματισμό να επιτύχουμε σε διάστημα 2 χρόνων τόσο την απόκτηση του Goethe Zertifikat C1 όσο και την επιτυχημένη περάτωση της Fachsprachprüfung στον Ärztekammer Nordrhein. Η στοχευμένη και εστιασμένη διδασκαλία σε συνδυασμό με τη συστηματική μελέτη αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι αποτελούν το μυστικό μιας σίγουρης επιτυχίας. Την ευχαριστώ ειλικρινά από καρδιάς για όλα αυτά που μου προσέφερε τα τελευταία 2 χρόνια και της εύχομαι να συνεχίσει το έργο της με ζήλο και πάντα προς όφελος των μαθητών της!

Νταλάκου Δέσποινα, Ανώτατο διοικητικό στέλεχος επιχείρησης είπε:

Η Ειρήνη έχει όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται για αποτελεσματική διδασκαλία. Δεν έχει μόνο την εξειδίκευση στον ακαδημαϊκό τομέα διδασκαλίας γερμανικών αλλά δείχνει ότι αγαπάει αυτό που κάνει. Είναι σε θέση να βοηθήσει έναν νέο μαθητή να κατανοήσει την γερμανική γλώσσα μέσα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Αυτή δεν είναι εύκολη δουλειά!
Γνωρίζει τέλεια το αντικείμενο της, θέτει σαφείς και δίκαιες προσδοκίες, έχει θετική στάση, είναι υπομονετική με τους μαθητές και αξιολογεί πάντα τη διδασκαλία της μετά τις επιτυχίες των μαθητών της. Είναι σε θέση να προσαρμόζει τις στρατηγικές διδασκαλίας της ώστε να ταιριάζουν τόσο στους μαθητές όσο και στο υλικό, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν διαφορετικοί μαθητές με διαφορετικά προγράμματα. Όταν άρχισα το μάθημα δεν περίμενα ότι τόσο γρήγορα θα μπορώ να καταλαβαίνω, να διαβάζω και να μιλάω τη γερμανική γλώσσα.
Η Ειρήνη ήξερε από την αρχή πότε και πως ακριβώς θα αποκτήσω το Β1 σε αντίθεση με εμένα που ήμουν δύσπιστη, και όμως έγινε αυτό ακριβώς που μου είχε περιγράψει. Το μάθημα της Ειρήνης φυγείν αδύνατον! Την ευχαριστώ για την επιτυχία μου !

Παρναβελας Μιχάλης, Πτ. Πτυχιούχος οικιακής οικονομίας & οικολογίας Χαροκοποιου Πανεπιστημίου. είπε:

Πραγματικά δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω την Ειρήνη για την υπομονή της, την προσπάθεια και τις γνώσεις που μου παρείχε.

Συστηματικά και με άριστο προγραμματισμό από το μηδέν κατάφερα μέσα σε 120 περίπου ώρες διδασκαλίας ν αποκτήσω το ZERTIFIKAT B1 του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ GOETHE χωρίς άγχος και δυσκολία.

Η συμβολή της ως καθηγήτρια ήταν ανεκτίμητη.

Παρτσανάκης Ευστάθιος, Ιατρός είπε:

Ευχαριστώ πολύ την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία για την επιτυχία στις εξετάσεις του Β2 &C1 του Γερμανικού Ινστιτούτου GOETHE! Η οργάνωση και η εμπειρία της με βοήθησαν σε χρονικό διάστημα 18 μηνών να καλύψω τα κενά που είχα στη γερμανική γλώσσα, να αφομοιώσω την ύλη του Β2 και C1 και να συμμετάσχω άρτια προετοιμασμένος στις εξετάσεις!

Φαφαλιού Τατιάνα, Όικονομολόγος είπε:

Η μέθοδος και το σύστημα της κας Γεωργουσόπουλου είναι τα πλέον ενδεδειγμένα για γρήγορη εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας με εγγυημένη επιτυχία στις εξετάσεις. Την ευχαριστώ θερμά για την επιμονή της στην επανάληψη και για την απόκτηση του Zertifikat B1 του Γερμανικού Ινστιτούτου GOETHE INSTITUT !

Γεσθημανή Κωνσταντινίδου Νοσηλεύτρια είπε:

Ευχαριστώ πολύ την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία για την οργανωμένη προσπάθεια και εξαιρετική συνεργασία μας. Τα μαθήματα μας έγιναν μέσω Διαδικτύου, το οποίο δεν αποτέλεσε κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία μας. Την ευχαριστώ θερμά για την εγκάρδια συμπαράσταση καθώς και την σωστή καθοδήγηση, τα οποία μας οδήγησαν στην επιτυχία. Ο επαγγελματισμός και προγραμματισμός της κυρίας Ειρήνης είναι μονόδρομος για την επιτυχία! Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!

Αναστάσιος Τσολάκης, Ιατρός είπε:

Ένα θερμό ευχαριστώ στην καθηγήτρια μου κα. Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία για την απόκτηση του Goethe Zertifikat B2 σε μόλις 12 μήνες. Τόσο η καθοδήγησή της όσο και η φιλοσοφία που πρεσβεύει γύρω από τη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας αποτελούν βασικά στοιχεία μιας επιτυχημένης πορείας. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να συνεχίσει να εμπνέει τους μαθητές της όπως ενέπνευσε εμένα και να τους θυμίζει ότι η σκληρή δουλειά πάντα σε ανταμείβει.

Στάθης Παρτσανάκης Ιατρός είπε:

Ευχαριστώ πολύ την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία για την επιτυχία στις εξετάσεις του Β2! Η οργάνωση και η εμπειρία της με βοήθησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα να καλύψω τα κενά που είχα στη γερμανική γλώσσα, να αφομοιώσω την ύλη του Β2 και να συμμετάσχω άρτια προετοιμασμένος στις εξετάσεις!

Χρήστος Ρουσόπουλος τ. Θωμά, μαθητής λυκείου είπε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη καθηγήτριά μου κ.Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία για την βοηθειά της ως προς την κατάκτηση του πτυχίου GOETHE ZERTIFIKAT B2.
Η πολύπλευρη κατάρτιση της καθηγήτριάς μου καθώς και η υποστηριξή της διαδραμάτισαν σημαντικο ρόλο. Εν τέλει έχω να πω πως με την σωστή καθοδήγηση και την προσωπικη προσπάθεια καταφέρνεις τα πάντα! ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ!

Δέσποινα Τσόπρα Εκπαιδευτικός είπε:

Ευχαριστώ την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία για την οργανωμένη προσπάθεια και άριστη συνεργασία μας. Για ακόμη μία φορά ο επαγγελματισμός της και η σωστή καθοδήγηση της μέσω των διαδικτυακών μαθημάτων με οδήγησε στην απόκτηση του C1 – Goethe Zertifikat μέσα σε λίγους μόνο μήνες

Παπατώλης Ευάγγελος, Ιατρός είπε:

Όπως για την απόκτηση του B2, έτσι και για την απόκτηση του Goethe-Zertifikat C1 συνέχισα τα μαθήματα γερμανικών με την κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία. Τα περισσότερα μαθήματα έγιναν μέσω διαδικτύου, κάτι το οποίο μας επέτρεψε να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυψε λόγω φυσικής απόστασης ή λόγω του εργασιακού μου ωραρίου. Την Ευχαριστώ θερμά και πάλι για την αμέριστη συμπαράσταση, τον σωστό προγραμματισμό και τον επαγγελματισμό που επέδειξε!

Αργύρης Ήργης, Οικονομολόγος είπε:

Αποφασίζοντας να μάθω γερμανικά και ρωτώντας γνωστούς ποια καθηγήτρια να προτιμήσω, μόνο ένα όνομα άκουσα, αυτό της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου – Μισκία. Από το μηδέν και σε διάστημα 9 μηνών, μέσω του προγραμματισμού, της μεθοδικότητας και των κατάλληλων συμβουλών της κ. Ειρήνης, πέτυχα τον στόχο που είχα θέσει και απέκτησα πτυχίο γερμανικών σε επίπεδο B2. Με την κ. Ειρήνη η επιτυχία είναι δεδομένη και οι μαθητές με συνέπεια επιτυγχάνουν σίγουρα τους στόχους τους! Την Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι υγεία σε αυτήν και στην οικογένειά της!!

Τούσκας Πέτρος, Αστυνομικός είπε:

Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλούς ενδοιασμούς ξεκινώντας τα μαθήματα. Φυσικά όχι για την καθηγήτρια, της οποίας άλλωστε η φήμη έχει ξεπεράσει τα σύνορα, αλλά για το πόσο εγώ θα μπορούσα να ανταποκριθώ. Στην πορεία διαπίστωσα ότι η λέξη αποτυχία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της. Με την καθοδήγηση και την συμπαράσταση της Ειρήνης μόνο ένας δρόμος υπάρχει, αυτός της επιτυχίας! Θα ήθελα ακόμη μια φορά να την ευχαριστήσω και να της ευχηθώ ότι καλύτερο στην ίδια και την οικογένειά της!!

Μελά Μαρία, Ιατρός είπε:

Τι να πρωτοπώ για την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία! Πέρα από μια εξαίρετη καθηγήτρια με γνώσεις και πρόγραμμα εiναι και ένας υπέροχος άνθρωπος. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (4.5 μηνών) κατάφερα να πάρω το Β2 χάρη στον επαγγελματισμό- προγραμματισμό της και στη συνεχή συμπαράστασης της! Είμαι ευγνώμων που την επέλεξα και ήρθε στο δρόμο μου και την ευχαριστώ από καρδιάς!

Κόκκινος Βασίλης, Απόφοιτος Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας είπε:

Η ΕΙΡΗΝΗ προσφέρει ένα εξαιρετικού επιπέδου μάθημα . Έμαθα όχι μόνο Γραμματική και Λεξιλόγιο, άλλα και πώς να μιλάω Γερμανικά στην καθημερινότητά μου Συστήνω τη κυρία ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΣΚΙΑ σε όποιον φίλο με έχει ρωτήσει λεπτομέρειες για τα μαθήματα Γερμανικών που έκανα, η μέθοδός της σε συνδυασμό με την εργατικότητά της φέρνουν απίστευτα αποτελέσματα!!!!

Νάσιου Συμεών, Ηλεκτρολόγος μηχανικός είπε:

Η μέθοδος της κυρίας Eιρήνης Γεωργοσοπούλου -Μισκία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε επιτυχημένο αποτέλεσμα . Με τεράστια επιμονή και υπομονή εκ’ μέρους της οργανωμένα και μεθοδικά επιτεύχθηκε η απόκτηση του ZERTIFIKAT B2 του Γερμανικού Ινστιτούτου GOETHE. Την ευχαριστώ για την άριστη καθοδήγηση και συνεργασία μας.

Νόνα Τζένη, Εκπαιδευτικός είπε:

Ευχαριστώ θερμά την αγαπημένη μου καθηγήτρια Ειρήνη Γεωργοσοπουλου Μισκία για την άψογη συνεργασία μας με στόχο την απόκτηση του πτυχίου Goethe Zertifikat Β2 σε μόλις 4 μήνες. Ενας κοινός στόχος που με τεράστια επιμονή, στήριξη, σταθερά βήματα και επαγγελματισμό επιτεύχθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορέσω να εργαστώ άμεσα σε νηπιαγωγείο της Γερμανίας. Την ευχαριστώ για την άρτια εκπαίδευση της γερμανικής γλώσσας, την άριστη καθοδήγηση της και την αμέριστη συμπαράστασή της.

Εμετζίδης Φώτης, Πολιτικός μηχανικός είπε:

Ευχαριστώ θερμά την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία αρχικά για την άψογη καθοδήγηση καθώς και για την άριστη συνεργασία μεταξύ μας, καθ’όλη την διάρκεια της διδασκαλίας. Η απόκτηση του πτυχίου Goethe Zertifikat Β2 χωρίς προηγούμενες γνώσεις Γερμανικών σε διάστημα ενός έτους δεν ήταν απλά ένα πτυχίο, αλλά στάθηκε ο κύριος αρωγός για την εύρεση εργασίας στη Γερμανία.

Τσόπρα Δέσποινα, Εκπαιδευτικός είπε:

Ευχαριστώ την κύρια Ειρήνη Γεωργοσοπούλου- Μισκία για την άψογη συνεργασία μας και την συνεχή καθοδήγηση της. Χάρη στην εύστοχη διδακτέα ύλη και διδασκαλία της κατάφερα μέσα σε 11 μήνες να αποκτήσω επιτυχώς το πτυχίο του B2 του Γερμανικού Ινστιτούτου GOETHE , ξεκινώντας από το μηδέν, προκειμένου να εργαστώ σε γερμανικό νηπιαγωγείο!

Ιωάννης Ζήσου, Ιατρός είπε:

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου με την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία, κατάφερα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών να ανανεώσω το πτυχίο επιπέδου Β2 που είχα αποκτήσει πριν μία δεκαετία και να αποκτήσω πτυχίου επιπέδου C1, με επιπλέον 4,5 μήνες μαθημάτων. Η γλωσσική μου επάρκεια με βοήθησε στην άμεση εύρεση εργασίας στη Γερμανία, κάτι που αποδίδω κατά κύριο λόγο στην υψηλή αποτελεσματικότητα των μαθημάτων μας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτήν την καρποφόρα συνεργασία!

Σοφία Κολιούση, Ιατρός είπε:

Με την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία κατάφερα μέσα σε 9 μήνες χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία να αποκτήσω το πτυχίο επιπέδου Β2, ενώ με ακόμη 4,5 μήνες μαθημάτων πήρα το πτυχίο C1. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα φροντιστήριο υψηλών προδιαγραφών, κάτι που επιβεβαιώνω πλέον στην πράξη, όντας στη Γερμανία και καταφέρνοντας χωρίς δυσκολίες να ανταποκριθώ γλωσσικά στις απαιτήσεις που θέτει η αγορά εργασίας. Σας ευχαριστώ θερμά για την συμβολή σας σε αυτό!

Κατερίνα Δόλλα, Εκπαιδευτικός είπε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την καθηγήτριά μου, κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία για την απόκτηση του Β2. Έχοντας υπάρξει μαθήτριά της στα σχολικά μου χρόνια, γνωρίζοντας τοσο τη διδακτική της εμπειρία όσο και τη μεθοδικότητά της ήτανε για μένα η πιο σίγουρη επιλογή. Η άριστη καθοδήγησή της, η συστηματική μελέτη και τα εξ αποστάσεως μαθήματα με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου.

Απόστολος Βλάχος, φοιτητής αρχιτεκτονικής είπε:

Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο καταφέραμε να δουλέψουμε πολύ οργανωμένα και κατανοητά ώστε να καταφέρω και να πάρω το Β2. Δουλέψαμε χωρίς προβλήματα μέσα από το Skype για περίπου 8 μήνες και ήταν ακριβώς σαν να κάναμε μάθημα στην ίδια τάξη. Τελικά το οργανωμένο και μεθοδικό προγραμμα και διάβασμα συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του τελικου μου στόχου και την απόκτηση του πτυχίου μου.

Παπατώλης Ευάγγελος, Ιατρός είπε:

Ευχαριστώ θερμά την κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία για την άρτια διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας, τη σωστή καθοδήγηση και την ολοκληρωμένη προετοιμασία που μου παρείχε για την απόκτηση του Goethe – Zertifikat B2. Τα μαθήματα έγιναν ως επί το πλείστον μέσω διαδικτύου και αποδείχθηκαν ιδιαίτερα πρακτικά και εξίσου αποτελεσματικά με τα μαθήματα στο φροντιστήριο. Χάρις στην άριστη συνεργασία και τα ευέλικτα ωράρια κατέστη δυνατή η τήρηση του χρονοδιαγράμματος και η τελική επιτυχία στις εξετάσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!

Γκεντσίδη Θεοδοσία, Ιατρός είπε:

Πολλά ευχαριστώ στη κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία όχι μόνο για την άρτια εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση καθ ‘ όλη τη διάρκεια προετοιμασίας των εξετάσεων. Η άψογη συνεργασία μας και ο σωστός προγραμματισμός οδήγησε και σε άριστα αποτελέσματα !

Γιανέλλη Τάνια, Μηχανικός είπε:

Τον Ιουλιο του 2016 κατάφερα ν’ αποκτήσω το Β2 πτυχίο του Goethe έπειτα απο 9 μήνες ιδιαίτερα μαθήματα και χωρίς προηγούμενες γνώσεις. Η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας στα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας βασίζεται στην επανάληψη. Σε αντίθεση με άλλα εντατικά μαθήματα 4 ωρών την ημέρα, ο μαθητής έχει με μόλις 4 διδακτικές ώρες τη βδομάδα προσωπικό χρόνο για μελέτη και εμπέδωση γραμματικών εννοιών και λεξιλογίου. Ένα ευρύ φάσμα βιβλίων, που συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη συστηματική καθοδήγηση της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου εγγυώνται την κατανοήση της γλώσσας σε βάθος και τη σίγουρη διάκριση στις εξετάσεις.

Ιατρού Άννα-Μαρία, Κτηνίατρος είπε:

Μετά από σχεδόν 15 χρόνια αποχής από τα γερμανικά και χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει έκτοτε τη γλώσσα, κατάφερα με τη βοήθεια της κας Γεωργοσοπούλου να προετοιμαστώ για το επίπεδο Γ1 μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διαστήμα. Με πληθώρα ασκήσεων γραμματικής και λεξιλογίου, καθώς και τεστ προσομοίωσης, με αυστηρό χρονοδιάγραμμα και επιμονή, η επιτυχία στις εξετάσεις του ινστιτούτου Goethe ήταν αναμενόμενη!

Χάσιος Μιχάλης, Ιατρός είπε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας κ.Ειρήνη Γεωργοσοπούλου για τη δική της σοφή καθοδήγηση μέσω της βαθιάς γνώσης γερμανικής κουλτούρας και παιδείας και δική της αμέριστης συμπαράστασης στην επιτυχή απόκτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα του διπλώματος Γ1 του ινστιτούτου Goethe.

Παρίση Ουρανία, Ιατρός είπε:

Είχα ακούσει τα καλύτερα για τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου- Μισκία ,για τις επιτυχίες, τα ευέλικτα ωράρια καθώς και την υψηλή ποιότητα σπουδών στη Γερμανική γλώσσα που προσφέρει. Από τα πρώτα μαθήματα επιβεβαιώθηκαν όλα και με το παραπάνω! Κυρίως όμως για τα τμήματα ενηλίκων έχω να προσθέσω ότι πουθενά αλλού δε παρέχεται τόσο υψηλό επίπεδο γνώσεων ,το οποίο επιβεβαιώνεται από το ποσοστό επιτυχιών στις εξετάσεις, ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ .Κατάφερα μέσα σε 11 μήνες ν’ αποκτήσω τόσο το πτυχίου του ινστιτούτου Goethe C1 όσο και το Β2! Επίσης επέλεξα να συνεχίσω τα μαθήματα Γερμανικών και μέσω διαδικτύου για το επίπεδο C2, τα οποία αποδείχτηκαν εξαιρετικά! Συγχαρητήρια!

Μπούση Βασιλική, Ιατρός είπε:

Τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου- Μισκία παρέχουν διδασκαλία υψηλού επιπέδου με προσαρμοστικότητα στο πρόγραμμα του μαθητή και με οργάνωση της ύλης που εξασφαλίζει ταχύτατα αποτελέσματα! Η επιτυχία στις εξετάσεις είναι …απλά αναμενόμενη!