logo

Τηλέφωνο: 24670 29879
Τηλ. Κιν: 697 3312649
Διεύθ.: Κολοκοτρώνη 20, Καστοριά
Email: georgosopoulou@yahoo.gr

Ιωάννης Ζήσου, Ιατρός είπε:

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου με την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία, κατάφερα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών να ανανεώσω το πτυχίο επιπέδου Β2 που είχα αποκτήσει πριν μία δεκαετία και να αποκτήσω πτυχίου επιπέδου C1, με επιπλέον 4,5 μήνες μαθημάτων. Η γλωσσική μου επάρκεια με βοήθησε στην άμεση εύρεση εργασίας στη Γερμανία, κάτι που αποδίδω κατά κύριο λόγο στην υψηλή αποτελεσματικότητα των μαθημάτων μας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτήν την καρποφόρα συνεργασία!

Σοφία Κολιούση, Ιατρός είπε:

Με την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία κατάφερα μέσα σε 9 μήνες χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία να αποκτήσω το πτυχίο επιπέδου Β2, ενώ με ακόμη 4,5 μήνες μαθημάτων πήρα το πτυχίο C1. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα φροντιστήριο υψηλών προδιαγραφών, κάτι που επιβεβαιώνω πλέον στην πράξη, όντας στη Γερμανία και καταφέρνοντας χωρίς δυσκολίες να ανταποκριθώ γλωσσικά στις απαιτήσεις που θέτει η αγορά εργασίας. Σας ευχαριστώ θερμά για την συμβολή σας σε αυτό!

Κατερίνα Δόλλα, Εκπαιδευτικός είπε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την καθηγήτριά μου, κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία για την απόκτηση του Β2. Έχοντας υπάρξει μαθήτριά της στα σχολικά μου χρόνια, γνωρίζοντας τοσο τη διδακτική της εμπειρία όσο και τη μεθοδικότητά της ήτανε για μένα η πιο σίγουρη επιλογή. Η άριστη καθοδήγησή της, η συστηματική μελέτη και τα εξ αποστάσεως μαθήματα με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου.

Απόστολος Βλάχος, φοιτητής αρχιτεκτονικής είπε:

Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο καταφέραμε να δουλέψουμε πολύ οργανωμένα και κατανοητά ώστε να καταφέρω και να πάρω το Β2. Δουλέψαμε χωρίς προβλήματα μέσα από το Skype για περίπου 8 μήνες και ήταν ακριβώς σαν να κάναμε μάθημα στην ίδια τάξη. Τελικά το οργανωμένο και μεθοδικό προγραμμα και διάβασμα συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του τελικου μου στόχου και την απόκτηση του πτυχίου μου.

Παπατώλης Ευάγγελος, Ιατρός είπε:

Ευχαριστώ θερμά την κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία για την άρτια διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας, τη σωστή καθοδήγηση και την ολοκληρωμένη προετοιμασία που μου παρείχε για την απόκτηση του Goethe – Zertifikat B2. Τα μαθήματα έγιναν ως επί το πλείστον μέσω διαδικτύου και αποδείχθηκαν ιδιαίτερα πρακτικά και εξίσου αποτελεσματικά με τα μαθήματα στο φροντιστήριο. Χάρις στην άριστη συνεργασία και τα ευέλικτα ωράρια κατέστη δυνατή η τήρηση του χρονοδιαγράμματος και η τελική επιτυχία στις εξετάσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!

Γκεντσίδη Θεοδοσία, Ιατρός είπε:

Πολλά ευχαριστώ στη κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία όχι μόνο για την άρτια εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση καθ ‘ όλη τη διάρκεια προετοιμασίας των εξετάσεων. Η άψογη συνεργασία μας και ο σωστός προγραμματισμός οδήγησε και σε άριστα αποτελέσματα !

Γιανέλλη Τάνια, Μηχανικός είπε:

Τον Ιουλιο του 2016 κατάφερα ν’ αποκτήσω το Β2 πτυχίο του Goethe έπειτα απο 9 μήνες ιδιαίτερα μαθήματα και χωρίς προηγούμενες γνώσεις. Η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας στα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας βασίζεται στην επανάληψη. Σε αντίθεση με άλλα εντατικά μαθήματα 4 ωρών την ημέρα, ο μαθητής έχει με μόλις 4 διδακτικές ώρες τη βδομάδα προσωπικό χρόνο για μελέτη και εμπέδωση γραμματικών εννοιών και λεξιλογίου. Ένα ευρύ φάσμα βιβλίων, που συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη συστηματική καθοδήγηση της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου εγγυώνται την κατανοήση της γλώσσας σε βάθος και τη σίγουρη διάκριση στις εξετάσεις.

Ιατρού Άννα-Μαρία, Κτηνίατρος είπε:

Μετά από σχεδόν 15 χρόνια αποχής από τα γερμανικά και χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει έκτοτε τη γλώσσα, κατάφερα με τη βοήθεια της κας Γεωργοσοπούλου να προετοιμαστώ για το επίπεδο Γ1 μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διαστήμα. Με πληθώρα ασκήσεων γραμματικής και λεξιλογίου, καθώς και τεστ προσομοίωσης, με αυστηρό χρονοδιάγραμμα και επιμονή, η επιτυχία στις εξετάσεις του ινστιτούτου Goethe ήταν αναμενόμενη!

Χάσιος Μιχάλης, Ιατρός είπε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας κ.Ειρήνη Γεωργοσοπούλου για τη δική της σοφή καθοδήγηση μέσω της βαθιάς γνώσης γερμανικής κουλτούρας και παιδείας και δική της αμέριστης συμπαράστασης στην επιτυχή απόκτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα του διπλώματος Γ1 του ινστιτούτου Goethe.

Παρίση Ουρανία, Ιατρός είπε:

Είχα ακούσει τα καλύτερα για τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου- Μισκία ,για τις επιτυχίες, τα ευέλικτα ωράρια καθώς και την υψηλή ποιότητα σπουδών στη Γερμανική γλώσσα που προσφέρει. Από τα πρώτα μαθήματα επιβεβαιώθηκαν όλα και με το παραπάνω! Κυρίως όμως για τα τμήματα ενηλίκων έχω να προσθέσω ότι πουθενά αλλού δε παρέχεται τόσο υψηλό επίπεδο γνώσεων ,το οποίο επιβεβαιώνεται από το ποσοστό επιτυχιών στις εξετάσεις, ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ .Κατάφερα μέσα σε 11 μήνες ν’ αποκτήσω τόσο το πτυχίου του ινστιτούτου Goethe C1 όσο και το Β2! Επίσης επέλεξα να συνεχίσω τα μαθήματα Γερμανικών και μέσω διαδικτύου για το επίπεδο C2, τα οποία αποδείχτηκαν εξαιρετικά! Συγχαρητήρια!

Μπούση Βασιλική, Ιατρός είπε:

Τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου- Μισκία παρέχουν διδασκαλία υψηλού επιπέδου με προσαρμοστικότητα στο πρόγραμμα του μαθητή και με οργάνωση της ύλης που εξασφαλίζει ταχύτατα αποτελέσματα! Η επιτυχία στις εξετάσεις είναι …απλά αναμενόμενη!