Τηλέφωνο: 24670 29879
Τηλ. Κιν: 697 3312649
Διεύθ.: Κολοκοτρώνη 20, Καστοριά
Email: georgosopoulou@yahoo.gr
Facebook: @kgg.com.gr

Το όραμα και η αποστολή μας

Τα προγράμματα σπουδών που παρέχουν τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της Ειρήνης Γεωργοσπούλου Μισκία είναι ειδικά σχεδιασμένα, τόσο για ενήλικες σπουδαστές, όσο για παιδιά και εφήβους.

Υπεύθυνη Κέντρων

Η Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία είναι η ιδιοκτήτρια και συντονίστρια του Κέντρου Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας, Πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας, πτυχιούχος Γαλλικής φιλολογίας γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Goethe της Φραγκφούρτης και απόφοιτος της Γαλλικής Ακαδημίας Αθηνών. Ιδιοκτήτρια εδώ και 25 χρόνια με διδασκαλική εμπειρία 30 ετών. Έχει μεγάλη πείρα και ειδίκευση στην εκμάθηση και φιλοσοφία της Γερμανικής γλώσσας αφού σπούδασε, έζησε και εργάστηκε στην Γερμανία αρκετά χρόνια. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων απο τον ΕΟΠΠΕΠ.

Επιτυχία στις εξετάσεις

Πάνω από 300 ενήλικες και 1000 παιδιά πήραν πτυχία Γερμανικών Zertifikat B1, B2, C1 και C2 τα τελευταία χρόνια παρακολουθώντας ταχύρρυθμα μαθήματα Γερμανικών γεγονός που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για κάθε ενήλικο που θα επιλέξει το Κέντρο μας για να προετοιμαστεί για τις εξετάσεις Zertifikat B1, B2, C1 και C2.

Τα προγράμματα σπουδών που παρέχουν τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας είναι ειδικά σχεδιασμένα τόσο για ενήλικες σπουδαστές όσο και για εφήβους και παιδιά.

Ειδίκευση

Είμαστε οι ειδικοί στην προετοιμασία Zertifikat B1, B2, C1 και C2 για ενήλικες, διαθέτοντας πολυετή διδακτική εμπειρία και έχοντας επιδείξει συνεχείς μαζικές επιτυχίες στις εξετάσεις πιστοποίησης ενηλίκων για Zertifikat B1, B2, C1 και C2. Οι καθηγητές μας διαθέτουν πιστοποίηση εκπαίδευσης ενηλίκων.

Στόχος

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που αποσκοπούν στην αποτελεσματική εκμάθηση της γλώσσας και στη μέγιστη αξιοποίηση της γνώσης αυτής για τον κάθε μαθητή. Επικεντρωνόμαστε στη βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών και βρισκόμαστε σταθερά στην πρώτη γραμμή στον τομέα μας, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις και με χιλιάδες πια απόφοιτους.

Παρέχουμε υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης σε ανταγωνιστικές τιμές.

Απο το 1998 που ιδρύθηκαν τα κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας επιτυγχάνουμε την αποτελεσματική και συγχρόνως ευχάριστη εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας.

Τα κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας ιδρύθηκαν με στόχο την προώθηση της γερμανικής γλώσσας, της γερμανικής κουλτούρας και του γερμανικού πολιτισμού.
Πρώτο στη Καστοριά εξειδικεύθηκε στη διδασκαλία αποκλειστικά και μόνο της γερμανικής γλώσσας. Ο καιρός μας δικαίωσε. Οι συνεχείς επιτυχίες των μαθητών μας στα πιστοποιητικά του GOETHE INSTITUT, του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ (ΚΠΓ), και στις εισαγωγικές εξετάσεις στα ελληνικά και γερμανικά πανεπιστήμια το αποδεικνύουν έμπρακτα.

Τα Κέντρο Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας πλεονεκτούν έναντι των υπολοίπων “συμβατικών” φροντιστηρίων ξένων γλωσσών:

1. Η ιδιοκτήτρια των Κέντρων Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας είναι η ίδια καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας με σπουδές στη Γερμανία και πολυετή διδακτική και εργασιακή πείρα τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ελλάδα.
2. Η διδασκαλία βασίζεται στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών του Κοινοτικού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες για τα επίπεδα Α1, Α2, Β1, Β2, Γ1, Γ2. Τα τμήματα προετοιμασίας για τα πιστοποιητικά του Goethe Institut και του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) επιμελείται η κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία
3. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο σωστό διαχωρισμό των μαθητών, ανάλογα με την ηλικία τους (μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες) και το γνωστικό τους επίπεδο.
4. Αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη φροντίδα και υπομονή τους μικρούς μας μαθητές και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον προφορικό λόγο και στα πρώτα ακούσματα.
5. Σημαντικό θεωρούμε την τακτική ενημέρωση των γονέων τόσο για τις επιδόσεις των μαθητών μας όσο και για τη φοίτησή τους

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

 • Τμήματα ολιγομελή και ομοιογενή
 • Μαθήματα πρωινά, απογευματινά ή βραδινά
 • Μαθήματα κανονικά, εντατικά και υπερεντατικά
 • Τμήματα και ιδιαίτερα μαθήματα online
 • Διδασκαλία από έμπειρους και εξειδικευμένους καθηγητές
 • Διδασκαλία με κατάλληλο εξοπλισμό και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας
 • Απομακρυσμένα online μαθήματα
 • Αμεση ανταπόκριση στις ανάγκες κάθε σπουδαστή
 • Εξαιρετικό “value for money“
 • Εγγυημένη αναπλήρωση μαθημάτων που αναβλήθηκαν για σοβαρούς λόγους
 • Δωρεάν βοηθητικό υλικό και ενισχυτικά μαθήματα
 • Δωρεάν δανειστικό τμήμα (βιβλία, CD, DVD)
 • Συμβουλευτική υποστήριξη για θέματα σπουδών / εργασίας στο εξωτερικό
Υπεύθυνη Κέντρων: INFO
Ειρήνη Γεωργοσοπούλου - Μισκία Πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας - γλωσσολογίας και Γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Goethe της Φραγκφούρτης, απόφοιτος της Γαλλικής Ακαδημίας Αθηνών. Ιδιοκτήτρια εδώ και 25 χρόνια με διδασκαλική εμπειρία 27 ετών. Είναι κάτοχος πιστοποίησης για εκπαίδευση ενηλίκων απο τον ΕΟΠΠΕΠ.