logo

Τηλέφωνο: 24670 29879
Τηλ. Κιν: 697 3312649
Διεύθ.: Κολοκοτρώνη 20, Καστοριά
Email: georgosopoulou@yahoo.gr
Facebook: @kgg.com.gr

Το όραμα και η αποστολή μας

Τα προγράμματα σπουδών που παρέχουν τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της Ειρήνης Γεωργοσπούλου Μισκία είναι ειδικά σχεδιασμένα, τόσο για ενήλικες σπουδαστές, όσο για παιδιά και εφήβους.

Υπεύθυνη Κέντρων

Η Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία είναι η ιδιοκτήτρια και συντονίστρια του Κέντρου Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας, Πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας, πτυχιούχος Γαλλικής φιλολογίας γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Goethe της Φραγκφούρτης και απόφοιτος της Γαλλικής Ακαδημίας Αθηνών. Ιδιοκτήτρια εδώ και 25 χρόνια με διδασκαλική εμπειρία 30 ετών. Έχει μεγάλη πείρα και ειδίκευση στην εκμάθηση και φιλοσοφία της Γερμανικής γλώσσας αφού σπούδασε, έζησε και εργάστηκε στην Γερμανία αρκετά χρόνια. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων απο τον ΕΟΠΠΕΠ.

Επιτυχία στις εξετάσεις

Πάνω από 300 ενήλικες και 1000 παιδιά πήραν πτυχία Γερμανικών Zertifikat B1, B2, C1 και C2 τα τελευταία χρόνια παρακολουθώντας ταχύρρυθμα μαθήματα Γερμανικών γεγονός που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για κάθε ενήλικο που θα επιλέξει το Κέντρο μας για να προετοιμαστεί για τις εξετάσεις Zertifikat B1, B2, C1 και C2.

Τα προγράμματα σπουδών που παρέχουν τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας είναι ειδικά σχεδιασμένα τόσο για ενήλικες σπουδαστές όσο και για εφήβους και παιδιά.

Ειδίκευση

Είμαστε οι ειδικοί στην προετοιμασία Zertifikat B1, B2, C1 και C2 για ενήλικες, διαθέτοντας πολυετή διδακτική εμπειρία και έχοντας επιδείξει συνεχείς μαζικές επιτυχίες στις εξετάσεις πιστοποίησης ενηλίκων για Zertifikat B1, B2, C1 και C2. Οι καθηγητές μας διαθέτουν πιστοποίηση εκπαίδευσης ενηλίκων.

Στόχος

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που αποσκοπούν στην αποτελεσματική εκμάθηση της γλώσσας και στη μέγιστη αξιοποίηση της γνώσης αυτής για τον κάθε μαθητή. Επικεντρωνόμαστε στη βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών και βρισκόμαστε σταθερά στην πρώτη γραμμή στον τομέα μας, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις και με χιλιάδες πια απόφοιτους.

Παρέχουμε υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης σε ανταγωνιστικές τιμές.

Απο το 1998 που ιδρύθηκαν τα κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας επιτυγχάνουμε την αποτελεσματική και συγχρόνως ευχάριστη εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας.

Τα κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας ιδρύθηκαν με στόχο την προώθηση της γερμανικής γλώσσας, της γερμανικής κουλτούρας και του γερμανικού πολιτισμού.
Πρώτο στη Καστοριά εξειδικεύθηκε στη διδασκαλία αποκλειστικά και μόνο της γερμανικής γλώσσας. Ο καιρός μας δικαίωσε. Οι συνεχείς επιτυχίες των μαθητών μας στα πιστοποιητικά του GOETHE INSTITUT, του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ (ΚΠΓ), και στις εισαγωγικές εξετάσεις στα ελληνικά και γερμανικά πανεπιστήμια το αποδεικνύουν έμπρακτα.

Τα Κέντρο Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας πλεονεκτούν έναντι των υπολοίπων “συμβατικών” φροντιστηρίων ξένων γλωσσών:

1. Η ιδιοκτήτρια των Κέντρων Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας είναι η ίδια καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας με σπουδές στη Γερμανία και πολυετή διδακτική και εργασιακή πείρα τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ελλάδα.
2. Η διδασκαλία βασίζεται στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών του Κοινοτικού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες για τα επίπεδα Α1, Α2, Β1, Β2, Γ1, Γ2. Τα τμήματα προετοιμασίας για τα πιστοποιητικά του Goethe Institut και του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) επιμελείται η κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία
3. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο σωστό διαχωρισμό των μαθητών, ανάλογα με την ηλικία τους (μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες) και το γνωστικό τους επίπεδο.
4. Αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη φροντίδα και υπομονή τους μικρούς μας μαθητές και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον προφορικό λόγο και στα πρώτα ακούσματα.
5. Σημαντικό θεωρούμε την τακτική ενημέρωση των γονέων τόσο για τις επιδόσεις των μαθητών μας όσο και για τη φοίτησή τους

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

 • Τμήματα ολιγομελή και ομοιογενή
 • Μαθήματα πρωινά, απογευματινά ή βραδινά
 • Μαθήματα κανονικά, εντατικά και υπερεντατικά
 • Τμήματα και ιδιαίτερα μαθήματα online
 • Διδασκαλία από έμπειρους και εξειδικευμένους καθηγητές
 • Διδασκαλία με κατάλληλο εξοπλισμό και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας
 • Απομακρυσμένα online μαθήματα
 • Αμεση ανταπόκριση στις ανάγκες κάθε σπουδαστή
 • Εξαιρετικό “value for money“
 • Εγγυημένη αναπλήρωση μαθημάτων που αναβλήθηκαν για σοβαρούς λόγους
 • Δωρεάν βοηθητικό υλικό και ενισχυτικά μαθήματα
 • Δωρεάν δανειστικό τμήμα (βιβλία, CD, DVD)
 • Συμβουλευτική υποστήριξη για θέματα σπουδών / εργασίας στο εξωτερικό
Υπεύθυνη Κέντρων: INFO
Ειρήνη Γεωργοσοπούλου - Μισκία Πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας - γλωσσολογίας και Γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Goethe της Φραγκφούρτης, απόφοιτος της Γαλλικής Ακαδημίας Αθηνών. Ιδιοκτήτρια εδώ και 25 χρόνια με διδασκαλική εμπειρία 27 ετών. Είναι κάτοχος πιστοποίησης για εκπαίδευση ενηλίκων απο τον ΕΟΠΠΕΠ.
Σχόλια Μαθητών

Ιατρού Άννα-Μαρία, (Κτηνίατρος)

Μετά από σχεδόν 15 χρόνια αποχής από τα γερμανικά και χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει έκτοτε τη γλώσσα, κατάφερα με τη βοήθεια της κας Γεωργοσοπούλου να προετοιμαστώ για το επίπεδο Γ1 μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διαστήμα.
KGG Εκμάθηση Γερμανικών
2018-06-30T14:18:04+00:00
Μετά από σχεδόν 15 χρόνια αποχής από τα γερμανικά και χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει έκτοτε τη γλώσσα, κατάφερα με τη βοήθεια της κας Γεωργοσοπούλου να προετοιμαστώ για το επίπεδο Γ1 μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διαστήμα.

Παρίση Ουρανία, (Ιατρός)

Είχα ακούσει τα καλύτερα για τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου- Μισκία ,για τις επιτυχίες, τα ευέλικτα ωράρια καθώς και την υψηλή ποιότητα σπουδών στη Γερμανική γλώσσα που προσφέρει. Από τα πρώτα μαθήματα επιβεβαιώθηκαν όλα και με το...
KGG Εκμάθηση Γερμανικών
2018-06-30T14:16:28+00:00
Είχα ακούσει τα καλύτερα για τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου- Μισκία ,για τις επιτυχίες, τα ευέλικτα ωράρια καθώς και την υψηλή ποιότητα σπουδών στη Γερμανική γλώσσα που προσφέρει. Από τα πρώτα μαθήματα επιβεβαιώθηκαν όλα και με το παραπάνω! Κυρίως όμως για τα τμήματα ενηλίκων έχω να προσθέσω ότι πουθενά αλλού δε παρέχεται τόσο υψηλό επίπεδο γνώσεων ,το οποίο επιβεβαιώνεται από το ποσοστό επιτυχιών στις εξετάσεις, ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ .Κατάφερα μέσα σε 11 μήνες ν’ αποκτήσω τόσο το πτυχίου του ινστιτούτου Goethe C1 όσο και το Β2! Επίσης επέλεξα να συνεχίσω τα μαθήματα Γερμανικών και μέσω διαδικτύου για το επίπεδο C2, τα οποία αποδείχτηκαν εξαιρετικά! Συγχαρητήρια!

Μπούση Βασιλική (Ιατρός)

Τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου- Μισκία παρέχουν διδασκαλία υψηλού επιπέδου με προσαρμοστικότητα στο πρόγραμμα του μαθητή και με οργάνωση της ύλης που εξασφαλίζει ταχύτατα αποτελέσματα! Η επιτυχία στις εξετάσεις είναι ...απλά αναμενόμενη!
KGG Εκμάθηση Γερμανικών
2018-06-30T14:15:43+00:00
Τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου- Μισκία παρέχουν διδασκαλία υψηλού επιπέδου με προσαρμοστικότητα στο πρόγραμμα του μαθητή και με οργάνωση της ύλης που εξασφαλίζει ταχύτατα αποτελέσματα! Η επιτυχία στις εξετάσεις είναι ...απλά αναμενόμενη!

Γιανέλλη Τάνια, (Μηχανικός)

Τον Ιουλιο του 2016 κατάφερα ν’ αποκτήσω το Β2 πτυχίο του Goethe έπειτα απο 9 μήνες ιδιαίτερα μαθήματα και χωρίς προηγούμενες γνώσεις. Η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας στα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας βασίζεται στην επανάληψη. Σε αντίθεση με άλλα εντατικά μαθήματα...
KGG Εκμάθηση Γερμανικών
2017-03-13T11:54:16+00:00
Τον Ιουλιο του 2016 κατάφερα ν’ αποκτήσω το Β2 πτυχίο του Goethe έπειτα απο 9 μήνες ιδιαίτερα μαθήματα και χωρίς προηγούμενες γνώσεις. Η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας στα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας βασίζεται στην επανάληψη. Σε αντίθεση με άλλα εντατικά μαθήματα 4 ωρών την ημέρα, ο μαθητής έχει με μόλις 4 διδακτικές ώρες τη βδομάδα προσωπικό χρόνο για μελέτη και εμπέδωση γραμματικών εννοιών και λεξιλογίου. Ένα ευρύ φάσμα βιβλίων, που συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη συστηματική καθοδήγηση της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου εγγυώνται την κατανοήση της γλώσσας σε βάθος και τη σίγουρη διάκριση στις εξετάσεις.

Δέσποινα Τσόπρα (Εκπαιδευτικός)

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου με την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία, κατάφερα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών να ανανεώσω το πτυχίο επιπέδου Β2 που είχα αποκτήσει πριν μία δεκαετία
KGG Εκμάθηση Γερμανικών
2020-06-23T20:47:55+00:00
Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου με την κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία, κατάφερα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών να ανανεώσω το πτυχίο επιπέδου Β2 που είχα αποκτήσει πριν μία δεκαετία

Γκεντσίδη Θεοδοσία (Ιατρός)

Πολλά ευχαριστώ στη κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία όχι μόνο για την άρτια εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση καθ ' όλη τη διάρκεια προετοιμασίας των εξετάσεων. Η άψογη συνεργασία μας και ο σωστός προγραμματισμός οδήγησε και σε...
KGG Εκμάθηση Γερμανικών
2018-09-04T13:47:03+00:00
Πολλά ευχαριστώ στη κυρία Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία όχι μόνο για την άρτια εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση καθ ' όλη τη διάρκεια προετοιμασίας των εξετάσεων. Η άψογη συνεργασία μας και ο σωστός προγραμματισμός οδήγησε και σε άριστα αποτελέσματα!

Παπατώλης Ευάγγελος (Ιατρός)

Ευχαριστώ θερμά την κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου - Μισκία για την άρτια διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας, τη σωστή καθοδήγηση και την ολοκληρωμένη προετοιμασία που μου παρείχε για την απόκτηση του Goethe - Zertifikat B2. Τα μαθήματα έγιναν ως επί το πλείστον...
KGG Εκμάθηση Γερμανικών
2018-10-30T18:47:05+00:00
Ευχαριστώ θερμά την κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου - Μισκία για την άρτια διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας, τη σωστή καθοδήγηση και την ολοκληρωμένη προετοιμασία που μου παρείχε για την απόκτηση του Goethe - Zertifikat B2. Τα μαθήματα έγιναν ως επί το πλείστον μέσω διαδικτύου και αποδείχθηκαν ιδιαίτερα πρακτικά και εξίσου αποτελεσματικά με τα μαθήματα στο φροντιστήριο.

Απόστολος Βλάχος (Φοιτητής Αρχιτεκτονικής)

Λοιπόν η συνεργασία μας ήταν άψογη. Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο καταφέραμε να δουλέψουμε πολύ οργανωμένα και κατανοητά ώστε να καταφέρω και να πάρω το Β2.
KGG Εκμάθηση Γερμανικών
2018-10-30T20:55:10+00:00
Λοιπόν η συνεργασία μας ήταν άψογη. Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο καταφέραμε να δουλέψουμε πολύ οργανωμένα και κατανοητά ώστε να καταφέρω και να πάρω το Β2.
0
KGG Εκμάθηση Γερμανικών