logo

Τηλέφωνο: 24670 29879
Τηλ. Κιν: 697 3312649
Διεύθ.: Κολοκοτρώνη 20, Καστοριά
Email: georgosopoulou@yahoo.gr

Μέθοδος Διδασκαλίας

Πίνακες μηχανισμών λειτουργίας των γραμματικών και συντακτικών δομών

Μεθοδευμένη κατανόηση κειμενογραφίας (L/V) και ακουστικού (H/V) μηνύματος.

1. Leseverstehen (L/V) κατανόηση γραπτού κειμένου
Άφθονη επεξεργασμένη διδακτική ύλη, πλαισιωμένη από λεξιλόγιο με ετυμολογική προσέγγιση, συνώνυμα, αντώνυμα και υποστηριζόμενη από νοηματικές ασκήσεις, οδηγεί σε ασφαλή κατανόηση του γραπτού μηνύματος.

2. Hörverstehen (H/V) κατανόηση ακουστικού μηνύματος

Πλήθος ακουστικών ενοτήτων διαβαθμισμένης δυσκολίας συνεπικουρούμενες από τα αντίστοιχα κείμενα – λεξιλόγιο αναβαθμίζουν σταθερά την αντιληπτική ικανότητα ώστε να μπορεί ο μαθητευόμενος να ερμηνεύει με επάρκεια τα ηχητικά μηνύματα.

Σε δεύτερο επίπεδο αξιοποιείται το διαδασκόμενο υλικό (L/V, H/V) προς αναδιήγηση για περαιτέρω αφομοίωση και αναβάθμιση των δυνατοτήτων στο γραπτό (S/A) και προφορικό λόγο (M/A) με καθοδηγούμενη παραγωγή γραπτού (S/A) , προφορικού (M/A) λόγου )

Μέσω αυτής της διαδικασίας επιτυγχάνουμε αυτοτροφοδότηση, ανακύκλωση και επανάληψη ύλης.

Υπεύθυνη Κέντρων: INFO
Ειρήνη Γεωργοσοπούλου - Μισκία Πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας - γλωσσολογίας και Γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Goethe της Φραγκφούρτης, απόφοιτος της Γαλλικής Ακαδημίας Αθηνών. Ιδιοκτήτρια εδώ και 22 χρόνια με διδασκαλική εμπειρία 27 ετών. Είναι κάτοχος πιστοποίησης για εκπαίδευση ενηλίκων απο τον ΕΟΠΠΕΠ.
Σχόλια Μαθητών

Ιατρού Άννα-Μαρία, (Κτηνίατρος)

Μετά από σχεδόν 15 χρόνια αποχής από τα γερμανικά και χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει έκτοτε τη γλώσσα, κατάφερα με τη βοήθεια της κας Γεωργοσοπούλου να προετοιμαστώ για το επίπεδο Γ1 μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διαστήμα.
2018-06-30T14:18:04+00:00
Μετά από σχεδόν 15 χρόνια αποχής από τα γερμανικά και χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει έκτοτε τη γλώσσα, κατάφερα με τη βοήθεια της κας Γεωργοσοπούλου να προετοιμαστώ για το επίπεδο Γ1 μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διαστήμα.

Παρίση Ουρανία, (Ιατρός)

Είχα ακούσει τα καλύτερα για τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου- Μισκία ,για τις επιτυχίες, τα ευέλικτα ωράρια καθώς και την υψηλή ποιότητα σπουδών στη Γερμανική γλώσσα που προσφέρει. Από τα πρώτα μαθήματα επιβεβαιώθηκαν όλα και με το...
2018-06-30T14:16:28+00:00
Είχα ακούσει τα καλύτερα για τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου- Μισκία ,για τις επιτυχίες, τα ευέλικτα ωράρια καθώς και την υψηλή ποιότητα σπουδών στη Γερμανική γλώσσα που προσφέρει. Από τα πρώτα μαθήματα επιβεβαιώθηκαν όλα και με το παραπάνω! Κυρίως όμως για τα τμήματα ενηλίκων έχω να προσθέσω ότι πουθενά αλλού δε παρέχεται τόσο υψηλό επίπεδο γνώσεων ,το οποίο επιβεβαιώνεται από το ποσοστό επιτυχιών στις εξετάσεις, ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ .Κατάφερα μέσα σε 11 μήνες ν’ αποκτήσω τόσο το πτυχίου του ινστιτούτου Goethe C1 όσο και το Β2! Επίσης επέλεξα να συνεχίσω τα μαθήματα Γερμανικών και μέσω διαδικτύου για το επίπεδο C2, τα οποία αποδείχτηκαν εξαιρετικά! Συγχαρητήρια!

Μπούση Βασιλική (Ιατρός)

Τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου- Μισκία παρέχουν διδασκαλία υψηλού επιπέδου με προσαρμοστικότητα στο πρόγραμμα του μαθητή και με οργάνωση της ύλης που εξασφαλίζει ταχύτατα αποτελέσματα! Η επιτυχία στις εξετάσεις είναι ...απλά αναμενόμενη!
2018-06-30T14:15:43+00:00
Τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου- Μισκία παρέχουν διδασκαλία υψηλού επιπέδου με προσαρμοστικότητα στο πρόγραμμα του μαθητή και με οργάνωση της ύλης που εξασφαλίζει ταχύτατα αποτελέσματα! Η επιτυχία στις εξετάσεις είναι ...απλά αναμενόμενη!

Γιανέλλη Τάνια, (Μηχανικός)

Τον Ιουλιο του 2016 κατάφερα ν’ αποκτήσω το Β2 πτυχίο του Goethe έπειτα απο 9 μήνες ιδιαίτερα μαθήματα και χωρίς προηγούμενες γνώσεις. Η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας στα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας βασίζεται στην επανάληψη. Σε αντίθεση με άλλα εντατικά μαθήματα...
2017-03-13T11:54:16+00:00
Τον Ιουλιο του 2016 κατάφερα ν’ αποκτήσω το Β2 πτυχίο του Goethe έπειτα απο 9 μήνες ιδιαίτερα μαθήματα και χωρίς προηγούμενες γνώσεις. Η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας στα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας βασίζεται στην επανάληψη. Σε αντίθεση με άλλα εντατικά μαθήματα 4 ωρών την ημέρα, ο μαθητής έχει με μόλις 4 διδακτικές ώρες τη βδομάδα προσωπικό χρόνο για μελέτη και εμπέδωση γραμματικών εννοιών και λεξιλογίου. Ένα ευρύ φάσμα βιβλίων, που συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη συστηματική καθοδήγηση της κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου εγγυώνται την κατανοήση της γλώσσας σε βάθος και τη σίγουρη διάκριση στις εξετάσεις.

Χάσιος Μιχάλης (Ιατρός)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας κ.Ειρήνη Γεωργοσοπούλου για τη δική της σοφή καθοδήγηση μέσω της βαθιάς γνώσης γερμανικής κουλτούρας και παιδείας και δική της αμέριστης συμπαράστασης στην επιτυχή απόκτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα του διπλώματος Γ1...
2018-06-30T14:31:53+00:00
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας κ.Ειρήνη Γεωργοσοπούλου για τη δική της σοφή καθοδήγηση μέσω της βαθιάς γνώσης γερμανικής κουλτούρας και παιδείας και δική της αμέριστης συμπαράστασης στην επιτυχή απόκτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα του διπλώματος Γ1 του ινστιτούτου Goethe.