Τηλέφωνο: 24670 29879
Τηλ. Κιν: 697 3312649
Διεύθ.: Κολοκοτρώνη 20, Καστοριά
Email: georgosopoulou@yahoo.gr
Facebook: @kgg.com.gr

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΑΣ

 

Πρώτο στην Καστοριά εξειδικεύθηκε στη διδασκαλία αποκλειστικά και μόνο της γερμανικής γλώσσας. Ο καιρός μας δικαίωσε. Οι συνεχείς επιτυχίες των μαθητών μας στα πιστοποιητικά του GOETHE INSTITUT, του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ (ΚΠΓ),  στις εισαγωγικές εξετάσεις στα ελληνικά και γερμανικά πανεπιστήμια και στις εξετάσεις άδειας άσκησης επαγγέλματος των Ιατρικών Συλλόγων της Γερμανίας  το αποδεικνύουν έμπρακτα.

 

Το Κέντρο Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας πλεονεκτεί  έναντι των υπολοίπων “συμβατικών” φροντιστηρίων ξένων γλωσσών για τους εξής λόγους:

 

  1. Η ιδιοκτήτρια των Κέντρων Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας είναι καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας -Γλωσσολογίας με σπουδές στη Γερμανία και πολυετή διδακτική και εργασιακή πείρα τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ελλάδα καθώς και κάτοχος πιστοποίησης εκπαίδευσης ενηλίκων απο τον ΕΟΠΠΕΠ εδώ και μία δεκαετία.
  2. Η διδασκαλία βασίζεται στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών του Κοινοτικού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες για τα επίπεδα Α1, Α2, Β1, Β2, Γ1, Γ2. Τα τμήματα προετοιμασίας για τα πιστοποιητικά του Goethe Institut , του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) καθώς και της ύλης για την προετοιμασία της εξέτασης APPROBATION για Ιατρούς επιμελείται η κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία

3.Η  εμπειρία στην διαδικτυακή (online) και δια ζώσης διδασκαλίας ενηλίκων και εφήβων ειναι πολυετής και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο σωστό διαχωρισμό των μαθητών, ανάλογα με την ηλικία τους (μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες) και το γνωστικό τους επίπεδο.

  1. Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που αποσκοπούν στην αποτελεσματική εκμάθηση της γλώσσας και στη μέγιστη αξιοποίηση της γνώσης αυτής για τον κάθε μαθητή, οι πρωτοποριακοί μέθοδοι διδασκαλίας για τα ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων, το ευέλικτο πρόγραμμα καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές συντελούν στο να  βρισκόμαστε σταθερά στην πρώτη γραμμή στον τομέα μας, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις και με χιλιάδες πια αποφοίτους.
Επικοινωνία
Μήν διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
  • Κολοκοτρώνη 20 Καστοριά
  • 24670 29879
  • 6973312649
  • georgosopoulou@yahoo.gr