Τηλέφωνο: 24670 29879
Τηλ. Κιν: 697 3312649
Διεύθ.: Κολοκοτρώνη 20, Καστοριά
Email: georgosopoulou@yahoo.gr
Facebook: @kgg.com.gr

Γερμανικά Online

Μάθετε Γερμανικά Online
Απόκτηση πτυχίων απο το μηδέν
B2 ΣΕ 9ΜΗΝΕΣ -C1 ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ
Επίπεδα Β1-Β2-C1 Γερμανικό Ινστιτούτο GOETHE – Εξετάσεις TELC Επίπεδα Β2-C1

Γιατί να ξεκινήσετε να μάθετε γερμανικά Online;
Ορίστε μερικοί λόγοι!

√Τα μαθήματα είναι ευχάριστα και με εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Μιλάμε, διαβάζουμε, γράφουμε, καταλαβαίνουμε και αποκτάμε δεξιότητες στα γερμανικά σε σύντομο χρονικό διάστημα!

√ Δεν έχουμε γεωγραφικούς περιορισμούς. Σε όποιο σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού και αν βρίσκεστε μπορείτε να απολαμβάνετε ένα ιδιαίτερο μάθημα, αρκεί να έχετε έναν υπολογιστή ή tablet με σύνδεση στο internet. Ένα multimedia μάθημα, σχεδιασμένο προσωπικά για εσάς σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σας, που όπου κι αν βρεθείτε δεν αλλάζετε καθηγητή, βιβλία και συνήθειες.

√ Αν τα ωράριά σας δεν σας επιτρέπουν να ακολουθείτε ένα σταθερό πρόγραμμα, μπορείτε να κάνετε online μάθημα τις ώρες που εσείς θέλετε και να τις αναπροσαρμόζετε κάθε φορά σύμφωνα με τον χρόνο που διαθέτετε! Ιδανικό για γιατρούς και νοσηλευτές και επαγγέλματα με συνεχώς μεταβαλλόμενο ωράριο!

√ Η διδακτική ώρα είναι 60 λεπτά ακριβώς – όχι 50λεπτα ή 45λεπτα -δεν χάνουμε χρόνο από το μάθημά μας με δαπανηρές μετακινήσεις. Έτσι απολαμβάνετε όλα τα προνόμια ενός ιδιαίτερου μαθήματος, με το μικρότερο δυνατό κόστος!

Την αποτελεσματικότητα του προγράμματός μας την πιστοποιούν οι ίδιοι οι μαθητές μας!

Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε!

Auf Wiedersehen!

Υπεύθυνη Κέντρων: INFO
Ειρήνη Γεωργοσοπούλου - Μισκία Πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας - γλωσσολογίας και Γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Goethe της Φραγκφούρτης, απόφοιτος της Γαλλικής Ακαδημίας Αθηνών. Ιδιοκτήτρια εδώ και 25 χρόνια με διδασκαλική εμπειρία 27 ετών. Είναι κάτοχος πιστοποίησης για εκπαίδευση ενηλίκων απο τον ΕΟΠΠΕΠ.